Nybegynnergitar Tips – Hvordan komme i gang

Har du nettopp begynt å spille gitar? Du lurer sikkert på hvor du skal begynne, det er så mye informasjon tilgjengelig i disse dager – det kan være overveldende. Her er 5 nybegynnere gitar tips som definitivt vil hjelpe deg med å komme i gang på en jevnere sti. Jeg har praktisert og spilte gitar i over 10 år nå, og over de årene har jeg lært litt. Uten videre ado, her er de –

1. Start med en elektrisk gitar. Elektriske gitarer har tynnere strenge og lavere strenghandling (strenger setter seg nærmere nakken) enn akustiske gitarer. Dette gjør det mye lettere å trykke ned og spille notater og akkorder – veldig viktig når du bare starter. Selv om du ikke har en forsterker eller plugger den inn, kan du få nok nok lyd eller lyd ut av det til å trene helt fint.

2. Ta leksjoner fra en levende person. I begynnelsen er det så viktig å få litt leksjoner fra en ekte, live instruktør. DVDer, nettsider for medlemskap og bøker er flotte, men de kan ikke fysisk vise deg og rette deg når du gjør feil – og det er så viktig når du bare starter.

3. Få det beste utstyret du har råd til.

4. Øv alt du lærer sakte. Gå til den tregeste hastigheten du trenger for å gjøre notatene og akkordene rene. Du kan gradvis øke hastigheten etter at du blir komfortabel å spille i langsommere fart. Dette gjelder for akkorder, notater, sanger, hele sanger, etc. Du blir en mye jevnere og bedre lydende spiller som følger denne metoden.

5. Fingre, hender og håndledd blir sår i begynnelsen – men du kommer over smerten og ømheten etter de første ukene. Etter det vil du ha fine calluses dannet på fingertuppene, og hendene og håndleddene blir mye sterkere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Posted by: Sara on